Uitgelichte Projecten

Wij Bouwen Merken

Onze service stopt niet bij een communicatieadvies of goed geschreven tekst. We zorgen ervoor dat jouw gedrukte en digitale media er optimaal uitzien en aanspreken bij de doelgroep. Opmaak, ontwerp en grafisch design hebben we als communicatiebureau zelf in huis, zodat we voor jou de mooiste logo’s of bladen, magazines, brochures en advertenties kunnen maken. Of het nu gaat om offline of om online middelen. Jouw corporate identity is onze taak!

Onze website bouwers maken je nieuwe website zoals je hebt kunnen lezen enorm aantrekkelijk voor de bezoeker. Daarnaast is het voor jou als ondernemer natuurlijk ontzettend belangrijk dat je makkelijk iets aan kunt passen op je website zoals bijvoorbeeld een product toevoegen of een tekst plaatsen. Alle websites worden voorzien van een eigen gebruikers interface helemaal aangepast aan de gebruiker.

Een groot voordeel van Facebook marketing is dat het Amerikaanse platform (hoe vervelende het ook is) ontzettend veel achtergrond informatie over zijn gebruikers heeft. Het grote voordeel daarvan is dat jouw potentiële klant veel makkelijker te traceren is. En daardoor is het veel eenvoudiger om per doelgroep een specifieke advertentie te maken die alleen relevant is voor jouw toekomstige klant.

Voor jou als leek op Facebook marketing gebied is het echter niet makkelijk om de juiste doelgroep te benaderen. Hier kunnen maanden overheen gaan voordat je iemand kunt targetten die de potentie heeft om bijvoorbeeld iets bij je te kopen. En doordat wij al jaren ervaring hebben in het vinden van specifieke klanten op Facebook kunnen wij je garanderen dat je binnen enkele dagen meer bezoekers op je website krijgt die iets bij je willen kopen of een offerte willen hebben.

Google Analytics is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunnen er eventuele reclamecampagnes of delen van de website aangepast worden aan het gedrag van de bezoeker.

Een nieuwe app

Promoot ‘m hier!

Gebruiksvriendelijk

Een simpele interface. Voor jong en oud te gebruiken.

Altijd online

Blijf gemakkelijk op de hoogte van alles om je heen.

Groot netwerk

Werk samen met kennissen, vrienden of familie.

Volledig responsive

Te gebruiken op elk scherm

Personaliseer

Richt de omgeving in naar jou eigen smaak.

klanten support

Stel gemakkelijk vragen aan de developers.

WIL JIJ DEZE
Portfolio Website?

699,-

Bestel vandaag en wij gaan voor u aan de slag
Bestellen